15-08-2011 11:19

וואוו תודה לך..

מאת: KingYes


מספר צפיות: 1451יש לי מתכון בלי כל החומרים האלו, אלא על בסיס מים וקמח.. יוצא מוצלח מאוד.
אגב, שכחת להוסיף את המייפל והשוקולד להגשה?!
--------------------
בברכה, יקיר.
מפתח אתרי אינטרנט (PHP, JQuery, MySQL, WordPress, Smarty, CSS3, HTML5, והלאה).
ניתן לעקוב אחרי ב:
Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn

הוסף תגובה | קישור להודעה

Topic Link ‏מי לא אוהב פנקיקים...‏ - ‏נתי עמר [תגובות: 14]14-08-2011 19:43
מספר צפיות: 1981היות ומדובר במאכל טעים ביותר אז החלטתי להביא לכם מתכון
200 גרם קמח – בערך כוס וחצי
2 כפיות אבקת אפייה – אם משתמשים בקמח תופח אין צורך
כוס חלב
שתי ביצים גדולות
50 גרם סוכר – בערך רבע כוס
70 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה, בטמפרטורת חדר
כפית תמצית וניל – לא חובה
מתחילים להכין את הפנקייקים

המתכון לפנקייק אמור להספיק ל-10 עד 12 פנקייקים, תלוי באיזה עובי וגודל מכינים אותם

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה: קמח, סוכר, אבקת אפייה. אפשר להוסיף קורט מלח, לפי הטעם.
בקערה נפרדת מתחילים לטרוף את שתי הביצים ומוסיפים את החמאה. כדי לערבב את החמאה בקלות פנימה עדיף להמיס אותה במיקרוגל, 30 שניות בדרך כלל יספיקו.
מערבבים את התערובת עם הביצים: יוצרים גומה קטנה בקערת החומרים היבשים ויוצקים את תערובת הביצים לתוכה. בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את התערובות ביחד עד לקבלת תערובת חלקה, ללא גושים, בצבע שמנת בהירה. אפשר להוסיף מעט סודה כדי לאוורר את התערובת, למי שאוהב פנקייקים יותר קלילים.
משמנים מחבת היטב בעזרת שמן טיגון או חמאה דקה, שכבה דקה מספיקה אבל באופן אחיד. לוודא שהמחבת חמה לפני שמוסיפים את הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת, כמות של מצקת קטנה או חצי מצקת. ניתן להשתמש ברינג (טבעת מתכת) כדי לשמור על צורה אחידה ולתת גובה לפנקייק, אבל לא חובה.
ממתינים עד שמתחילות לצוץ בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק ואז הופכים אותו. ממתינים עוד חצי דקה עד דקה ו… מעבירים לצלחת.
מגישים חמים וטעים ישר לסועדים.
לא לשכוח להגיש עם סירוף מייפל או שוקולד

Smile
קישור להודעה ‏מה נזכרת בזה ?‏ - ‏Siton15-08-2011 10:52
מספר צפיות: 1485אני אישית אוהב מאוד...
--------------------
איתן,
מנהל תוכן וכתב בשיא מיוזיק.
קישור להודעה ‏תראה את ההמשך‏ - ‏נתי עמר15-08-2011 10:59
מספר צפיות: 1484יש מתכון אחי
מספר צפיות: 1411הודעה ללא תוכן.
קישור להודעה ‏לנסות?‏ - ‏Siton15-08-2011 11:13
מספר צפיות: 1505עוד לא ניסית? חח
--------------------
איתן,
מנהל תוכן וכתב בשיא מיוזיק.
מספר צפיות: 1472זה נשמע עם סיכוי
קישור להודעה ‏וואוו תודה לך..‏ - ‏KingYes <-- אתה נמצא כאן15-08-2011 11:19
מספר צפיות: 1451יש לי מתכון בלי כל החומרים האלו, אלא על בסיס מים וקמח.. יוצא מוצלח מאוד.
אגב, שכחת להוסיף את המייפל והשוקולד להגשה?!
--------------------
בברכה, יקיר.
מפתח אתרי אינטרנט (PHP, JQuery, MySQL, WordPress, Smarty, CSS3, HTML5, והלאה).
ניתן לעקוב אחרי ב:
Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn
מספר צפיות: 1457הודעה ללא תוכן.
קישור להודעה ‏הדגשתי לך‏ - ‏Siton15-08-2011 11:25
מספר צפיות: 1628זה החשוב פה.
פנקיק לבד? לא!
--------------------
איתן,
מנהל תוכן וכתב בשיא מיוזיק.
קישור להודעה ‏חחחח... (ל"ת)‏ - ‏נתי עמר15-08-2011 11:28
מספר צפיות: 1523הודעה ללא תוכן.
מספר צפיות: 1467הודעה ללא תוכן.
קישור להודעה ‏מה פתאום !!‏ - ‏KingYes15-08-2011 11:46
מספר צפיות: 1624זה בא עם אבקת אפיה וסוכר ועוד כמה דברים, אבל קצת מיומנות (..שיעול..) זה יוצא להיט.
--------------------
בברכה, יקיר.
מפתח אתרי אינטרנט (PHP, JQuery, MySQL, WordPress, Smarty, CSS3, HTML5, והלאה).
ניתן לעקוב אחרי ב:
Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn
מספר צפיות: 1425שאמרת קמח ומים, כמו כל מאכליהם בעליל חח
--------------------
איתן,
מנהל תוכן וכתב בשיא מיוזיק.
מספר צפיות: 1428הודעה ללא תוכן.
קישור להודעה ‏נתי שחקת אותה ;)‏ - ‏לילוש25-08-2011 21:58
מספר צפיות: 1438וואוו נתי חחח כל הכבוד